O nama

Preduzeće KOMPRO-KOZAMA je ovlašćeni zastupnik, distributer i serviser italijanskih firmi AUTOEQUIP (program automatskih perionica) i CECCATO ARIA COMPRESSA S.p.A. (KLIPNI I VIJČANI KOMPRESORI , freonski i adsorbcijski sušači vazduha, filteri vazduha, separatori ulja, rezervoari, itd.) kao i hrvatskog preduzeća ADRIATEH koji proizvodi SAMOUSLUŽNE AUTOPERIONICE i bokseve za samouslužno pranje automobila.

Od 2009 godine postajemo i uvoznik renomiranog italijanskog proizvođača auto kozmetike ALLEGRINI, čiji program obuhvata proizvode za bezkontaktno pranje automobila, različite vrste voskova za poliranje, proizvode za zaštitu i sjaj felni i guma, sredstva za pranje industrijskih vozila ….Svi Allegrini proizvodi su plod ozbiljnih testova i preko 60 godina istraživanja u saradnji sa najkfalifikovanijim univerzitetima što je postiglo visoko inovativne rezultate pa i primarni cilj -poštovanje životne sredine  usklađen  sa definicijom kvaliteta.

Pored pomenutih programa, nudimo i opremu za mehaničarke radionice italijanskog proizvođača ALFA (ručne i pneumatske pumpe za ulje, prese za mast, pumpe za antifriz, pumpe za kočiono ulje, creva i kolutove za creva, boce za naduvavanje guma itd.), zatim program prateće pneumatske opreme italijanskog proizvođača ANI (brze spojke, priključci, nepovratni i sigurnosni ventili, T i Y račve, regulatori pritiska, odvajivači vlage, nauljivači vazduha, kompletne pripremne grupe za vazduh i dr.).


dscn3691_resize

dscn3683_resize

Iskren i pošten odnos prema kupcu je temelj poslovanja našeg preduzeća, a preporuke zadovoljnih kupaca najveći saveznik u poslovanju.Pažljivim odabirom kadrova dobili smo uređenu infrastrukturu preduzeća u potpunosti orijentisanu udovoljavanju zahteva kupca. U svakom momentu je moguće dobiti sve relevante informacije, preporuke, objašnjenja i savete, jer koliko god da nam je važna prodaja, toliko, pa čak i više nam je važno da potencijalnim kupcima, ali i onima koji to nisu, pružimo prave i sveobuhvatne informacije.


dscn3682_resize

dscn3681_resize
dscn3684_resize
dscn3689_resize

Delatnost :

  • VIJČANI I KLIPNI KOMPRESORI marke CECCATO grupacija ATLAS COPCO –prodaja i servis- klipni, freonski i sušači vazduha, filteri vazduha, separatori ulja, rezervoari, itd.
  • AUTOMATSKE AUTOPERIONICE ZA PUTNIČKA I TERETNA VOZILA marke AUTOEQUIP– prodaja, montaža i servis
  • SAMOUSLUŽNE AUTOPERIONICE  marke ADRIATEH – prodaja montaža i servis
  • PRODAJA ŠAMPONA ZA BEZKONTAKTNO I RUČNO PRANJE AUTOMOBILA, VOSKOVA, KOKPIT SPREJEVA I OSTALE AUTO KOZMETIKE MARKE ALLEGRINI
  • RASPRŠIVAČI I PENOMATI 24,50,100l –

MP Kompro-Kozama DOO, Kumodraška 380, Beograd