Ready2Wash - budućnost je stigla u Srbiju

Dragi naši poslovni partneri i budući vlasnici perionica,
od sada možete upravljati i pratiti rad vaše perionice u realnom vremenu, sa bilo kog računara, prepoznati svoje korisnike i nagraditi one najlojalnije, smanjiti troškove za metalne žetone i bolje planirati svoje poslovanje uz pomoć najmodernijeg softverskog rešenja Ready2Wash, koje je odnedavno dostupno i u Srbiji.

Sistem READY2WASH je dizajniran tako da se prilagodjava tehničkim karakteristikama svake perionice.

Ready2Wash rešenje se sastoji od aplikacije za vlasnike autoperionica, preko koje možete pratiti rad svojim mašina i poslovanje u realnom vremenu, i aplikacije za korisnike autoperionica.

APLIKACIJA ZA VLASNIKE AUTOPERIONICA

Ready2Wash nudi mogućnost da dobijate jasne izveštaje o svom poslovanju u realnom vremenu, da pratite rad svojih mašina gde god da se nalazite i konačno posvetite svojim krajnjim korisnicima. Putem ove aplikacije u mogućnosti ste da ponudite svojim korisnicima bezgotovinske načine plaćanja i kontrolu potrošnje i troškova, kao i različite promotivne kampanje za one najlojanije. Oni su sada na samo klik od vas.

Opširnije o aplikaciji za vlasnike autoperionica, mogućnostima i kako da je instalirate na vašu postojeću autoperionicu možete saznati ovde: Ready2Wash za vlasnike autoperionica ili možete kontaktirati kompaniju Kompro Kozama.

APLIKACIJA ZA KORISNIKE AUTOPERIONICA

Ready2Wash je za krajnje korisnike kreirao aplikaciju za mobilne telefone, pomoću koje oni mogu pronaći najbližu perionicu u svom okruženju, bezgotovinski ili gotovinski kupiti i koristiti virtuelne žetone, pratiti svoju potrošnju, oceniti rad autoperionice i osvojiti pogodnosti kao lojalni korisnici.

Besplatnu aplikaciju možete preuzeti na Google Play i App Store.

Opširnije o aplikaciji za korisnike, načinima bezgotovinskog plaćanja, virtuelnim žetonima, pronalasku najbliže perionice možete saznati ovde: Ready2Wash za korisnike autoperionica.